Cautare

64455 de rezultate pentru "exotique sarbatoreste 10 ani de existenta pe piata din romania" (4.35 secunde)
Cum a papat o sustinatoare #rezist din Revelionul penibil de juma de milion de euro organizat de Firea Unul din sustinatorii rezist a fost co-prezentator al spectacolului de Anul Nou din Piata George Enescu din Bucuresti, spectacol finantat de Primaria Capitalei cu 500.000 de euro.
Astazi, Doodle sarbatoreste 200 de ani de la nasterea lui Soren Kierkegaard, considerat a fi una dintre figurile principale ale existentialismului. Pe 5 mai sunt programate numeroase festivitati la nivel mondial pentru comemorarea bicentenarului filosofului danez Soren Kierkegaard (1813-1855).
In prezent, principalul element deficitar, existent pe piata imobiliara din Oradea, este pretul foarte mare in conditiile in care oferta abunda deja, iar cererea este mai mica, a precizat Andrei Bondor, director al Expovaradinum Oradea, organizatoarea evenimentului Construct Ambient, citat de www.SMARTfinancial.ro.
Când toate companiile de asigurari fug de piata de capital, Generali Fond de Pensii a investit în actiuni cota cea mai mare dintre toate firmele de profil care activeaza pe Pilonul II.
Avand in spate o experienta de aproape 500 de ani de activitate si sucursale in peste 30 de tari din lume, Banca italiana SanPaolo a deschis o filiala si in Banie, pentru a veni in intampinarea oamenilor de afaceri care doresc sa-si dezvolte activitatea.
Avand un concept verificat, orice investitor poate beneficia de rentabilitatea propriei afaceri, pe care, de aceasta data, nu o ia de la zero. Dimpotriva, o ia de la un nivel de la care “face toti banii“.
Numele presedintelui a contat intotdeauna in economia ultimilor 20 de ani, mult mai mult decat lasa Constitutia sa se vada. Primii doi presedinti - Ion Iliescu si Emil Constantinescu - au promovat pe fata sau mascat, unele solutii economice.
In Piata Victoriei din Bucuresti, capitala Romaniei, 50.000 de oameni s-au strans miercuri 19 mai 2010, nemultumiti de masurile de austeritate dictate de presedintele Basescu si de Guvern, iar liderii sindicalistilor ameninta ca pe 31 mai 2010 vor intra in greva general si se vor aduna din nou in Piata Victoriei pe care nu o vor mai parasi daca guvernantii nu inteleg semnalul dat de ei miercuri si nu-si dau demisia.
Cotatiile actiunilor pe BVB au picat drastic si ieri. SIF Oltenia a scazut chiar si cu 22%, pe parcursul zilei. Specialistii de pe piata de capital au aratat, pentru GdS, ce ne asteapta si cum va fi afectata economia de caderile de pe Burse.
Cu ocazia evenimentelor din 27 octombrie 2010, sunt in vigoare urmatoarele restrictii de circulatie in Bucuresti:
Dobanzile la imprumuturile luate de companii si populatie vor creste in urmatoarele luni, ca efect al majorarii ratelor pe piata interbancara, a declarat joia trecuta Rozalia Pal, senior economist la Unicredit Tiriac Bank.
Restrictii de trafic cu ocazia Maratonului International Bucuresti Sambata si duminica Maratonul International Bucuresti va lua startul din Piata Constitutiei. Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd.
Avand in vedere finalizarea lucrarilor din prima etapa de constructie a Diametralei Buzesti - Berzei - Uranus, incepand cu data de 13.01.2014, ora 05.00, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va relua circulatia pe liniile din zona, astfel:
1000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei Peste 10.000 de persoane sunt asteptate la mitingul care a fost demarat incepand cu orele 11, miercuri, in Piata Victoriei. Deocamdata, la protestul mai multor sindicate din sectorul agricol, s-au strans 1000 de oameni.
Guvernatorul Bancii Nationale Mugur Isarescu a declarat, luni, ca disfunctionalitatile aparute in ultima perioada pe piata monetara, unde dobanzile interbancare au crescut cu mult peste rata lombard, sunt temporare, iar piata le va corecta in timp.
Primarul Sorin Oprescu a verificat lucrarile de la linia de tramvai Buzesti-Uranus.
• In ziua de 27 octombrie 2007, Brigada Rutiera a Capitalei recomanda conducatorilor auto care circula dinspre zona de Nord a Capitalei rute ocolitoare dupa cum urmeaza: • Piata Presei Libere - Piata Arcului de Triumf - Bulevardul Maresal Al.
Sambata, 22 decembrie 2013, ora 10.00 - 18.00 Duminica, 22 decembrie 2013, ora 10:00 - 18:00 Luni, 23 decembrie 2013, ora 10:00 - 18:00 Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Intentia Shell de a pleca din Romania prin vanzarea ultimei divizii - Shell GPL Romania - i-a pus pe jar pe toti actorii pietei de profil care incearca sa castige cat mai mult din aceasta plecare. In joc sunt mize de sute de milioane de dolari.
Nightwish revin dupa 3 ani in Romania, vineri, pe 17 august la ROMEXPO in aer liber, pentru un concert memorabil! Showul face parte din turneul mondial "Decades" in care trupa sarbatoreste 20 de ani de activitate si se va bucura de o productie de exceptie!
google-analytics.com